top of page
Timo-Suokko_Cool-N-Talk-Finland-1_edited.jpg

Minusta

Olen kokenut valmentaja ja strategi. En piiloudu power pointtien taakse, vaan kuuntelen, ajattelen, keskityn ja keskustelen.

Takana on pitkä ura markkinointiviestinnän, brändin rakentamisen ja liiketoiminnan kehittämisen eri osa-alueilla Suomessa ja kansainvälisesti. Olen työskennellyt useiden johtavien suomalaisten brändien ja yritysten kanssa, mutta ymmärrän myös pienten yritysten maailmaa ja käytännön asioita.

Vuosien varrella olen luennoinut ja valmentanut paitsi yrityskohtaisesti myös oppilaitosten tapahtumissa ja yritysjohtamisen foorumeilla Suomessa, Yhdysvalloissa, Italiassa, Saksassa, Unkarissa, Tanskassa, Islannissa ja Etelä-Afrikassa. .

Olen kirjoittanut kolme tietokirjaa, joista viimeisin, "Merkitys – yrityksen arvokkain voimavara" on julkaistu vuonna 2020. Kirjaan voit tutustua ja tilata sen tästä.

Luennoitsijana ja esiintyjänä olen kysytty ja arvostettu. Kuuntelijat ovat arvostaneet kykyäni yhdistää yritysmaailman tuntemus syvällisempään ajatteluun, mikä tekee siitä hauskaa, inspiroivaa ja dramaattista.

Olen kerännyt paljon kokemusta ja haluan jakaa sitä suomalaisille yrityksille. Uskon, että vallinneet poikkeusolotkin ovat uudenlainen alku ja mahdollisuus.

Kun yritys pystyy kirkastamaan olemassaolonsa perimmäisen tarkoituksen, tuottaa se hyötyä paitsi itselleen myös yhteisölle, yhteiskunnalle ja jopa koko maailmalle. Yritysten uusi tehtävä on olla hyvän tekijä. Tehtävän toteuttaminen tuottaa myös parempaa liiketoimintaa kaikilla mittareilla mitattuna.

Yksilöissä on kyky, voima ja rohkeus saada aikaan muutos – jos he niin haluavat.

Tässä muutoksessa auttaminen on oma merkitykseni.

Minusta: About
bottom of page